AKADEMIJA ZA PSE

O nama:


U našem klubu bavimo se dresurom svih rasa pasa i uzrasta. Sa našim psima treniramo poslušnost, agility i odbranu i napad. Nudimo individualne kurseve osnovne i napredne poslušnosti, kursevi agilityja, pripremanje pasa za polaganje ispita socijalizovanog psa i druge ispite, pripremanje pasa za izložbe, hendlovanje pasa na izložbama, rešavanje problematičnog ponašanja, socijalizaciju pasa i savetovanje. Takođe treniramo pse po zahtevu klijenta (učenje trikova za svrhe snimanja, obuka psa-čuvara itd.).

Filozofija našeg treninga je da međusobni odnos vodiča i psa dovedemo na najviši nivo. Stoga najveću pažnju posvećujemo izgradnji ovog odnosa i motivaciji psa. Zagovornici smo i u našem treningu primenjujemo različite metode pozitivne motivacije pasa među koje spada i kliker-metoda.

U našim kursevima i individualnim časovima poslušnosti se pre svega fokusiramo na obuku vodiča, obučavamo ih kako da izgrade odnos sa svojim psom i kako da mu pristupaju u treningu. Pas je najbolji prijatelj čoveka. Da Vam život sa njim bude lep i prijatan, neophodno je da ga lepo vaspitate i obučite. Tu smo da Vam u tome pomognemo! Naime, raditi sa psom prava je zabava i radost !

Copyright © 2016 Web Design by L.L.